Art als cadeau / kunst op maat

Wilt u iemand verblijden met een mooie retro-poster van zijn of haar geliefde klassieker? Voor een verjaardag, een jubileum, nieuwe baan of een ander heugelijk feit?

Cadeau ! Unieke poster of canvas van een Klassieker of Youngtimer

Voor zo’n mooi cadeau bent u bij reer-art aan het juiste adres!

Reer-art kan in overleg met u een kunstwerk maken en zorgen dat het op de heugelijke dag klaar is en overhandigd kan worden, maar u kan ook de reer-art-cheque geven, zodat de gelukkige zelf met Remco Nieboer zijn kunstwerk kan bepalen!

U kunt HIER de reer-art-cheque als PDF openen. Die kunt u uitprinten, invullen en aan de gelukkige geven!
Het beste kunt u eerst contact met mij opnemen om afspraken te maken over de prijs en levering. De levering kan zijn dat reer-art alleen het digitale bestand aanlevert, maar reer-art kan ook zorgdragen voor het hele proces inclusief de aflevering van poster of canvas!
De prijs bedraagt normaal €150 excl. canvas of print.

Bekijk ook de folder van reer-art

U kunt de folder ook toegestuurd krijgen. Stuur een e-mail met als onderwerp ‘stuur mij een folder toe‘ en uw adresgegevens naarRemco Contact: reer-art Remco Nieboer e-mail metRemco
http://www.reer-art.nl

Doe iemand een op maat gemaakt kunstwerk van reer-art cadeau!!!

Een persoonlijk cadeau, dat wil toch iedereen?!
Reer-art biedt u deze mogelijkheid.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>