Art :: Jaguar XJ6 Series 1

Reer-art is bezig met het artwork voor een Jaguar XJ6 series 1. Dit exemplaar ondergaat momenteel enige werkzaamheden om hem straks weer tiptop op neerlands wegen te hebben! Hij zal tevens ingezet worden als trouwauto. Dus zoals bijgaande plaat laat zien: in progress. Binnenkort met bruidspaar en bruidsboeket :-)

Jaguar XJ6 series 1 trouwauto

Jaguar XJ6 series 1 trouwauto

AVI M3 :: Baas Bart en Mees de Sjees – naar de kust

StripBaasBart_frontAutootjes van een andere orde, voor een andere doelgroep. Naar de kust is het eerste deel van deze AVI-stripboekenreeks. Dit deel is geschreven door Bianca Mastenbroek op AVI M3 niveau en is geschikt voor beginnende lezers, vanaf zes jaar. Het boek is ook geschikt voor kinderen die niet zo graag lezen, vanwege de stripvorm en de ontzettend leuke en vrolijke illustraties.

Baas Bart is een guitige opa die samen met zijn eigenwijze autootje Mees de Sjees op reis gaat naar de kust. Onderweg beleven ze allerlei avonturen: Mees raakt oververhit, ze verliezen een wiel, ontmoeten de Mopperauto, verdwalen in de mist en hebben de Hulpsjees nodig om een steile berg op te komen.
Zou het ze lukken om de kust te bereiken? 

De strip kost € 10,95 en is o.a. via de website van Bianca Mastenbroek te bestellen.

Stripachterkant

De eerste recensie over dit AVI-stripboek Baas Bart en Mees de Sjees is binnen en hij is positief!

Mathilde Talens, oprichter van de veelbezochte website ikvindlezenleuk.nl vond de strip grappig, spannend en verrassend! Ze vindt het een heel leuk boek voor kinderen in groep 3. En persoonlijk vond ze het veel leuker om te lezen dan een ‘gewoon’ beginnend leesboekje.

AVIlabel